maanantai 18. helmikuuta 2013

Lenni lempipupu

Tammikuussa käytiin kuopuksen kanssa viettämässä tyttöjen viikonloppua Helsingissä. Yhtenä ohjelmanumerona oli vierailu Villavyyhdissä, tyttärelle ratikkakyytiä ja äidille... no, sitä itseään.

Tytär bongasi hyllystä tekemispakkaukset ja mukaan valikoitui lopulta pupu. Äiti laitettiinkin samoin tein töihin. Pari viikkoa sai kuitenkin muuten valmis pupu odotella kasaamista. Kunnes eräänä sunnuntaiaamuna mulle kannettiin syliin pupun palaset ja komennettiin tomerasti ompelupuuhiin.


Kovasti söpöhän siitä tuli. Ja niin mieluinen, että ei voinut laskea kädestä edes kuvaamisen ajaksi.

Tein periaatteessa ihan ohjeen mukaan - mitä nyt eri kieliversioissa oli hieman eri määrä kerroksia ynnä muuta pientä eroa. Ja suuri ärsytykseni (ja syy minkä takia aloin eri kieliversioita tavata): paketin kuvissa oleva pupu ei ollut missään nimessä syntynyt täsmälleen paketissa olevilla ohjeilla. Ei minkään kieliversion mukaan. Samassa paketissa oli siis ohjeet englanniksi, saksaksi, ranskaksi ja hollanniksi. Kahta ensimmäistä osaan sujuvasti, auttavasti luen kahtaa jälkimmäistäkin


Hieman piti valitettavasti myös purkaa matkan varrella. Tein korvat viimeisenä ja valkoinen lanka loppui kesken. Jalkaterien reunasta sain tarvittavan määrän valkoista vaihtamalla värit toisiksi. Tältä ongelmalta olis tietty välttynyt, jos olis tehnyt korvat ennen jalkoja ja älynnyt siinä vaiheessa valkoisen värin olevan vähissä.

2 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Sympaattinen pupuystävä :)

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Tyttö ja Pupu :) Varmasti rakas kaveri. Vaan kovin on jännästi ohjeet tehty, jos millään versiolla ei tule kuvan mukaista.